Pavićević: Samo se Smit borio, ako se ovako nastavi brzo ćemo povući neki radikalan potez

Filip
Piše: Filip 33 pregleda Dodaj komentar
Foto: KK Mornar/Media Pro

Mihailo Pavićević je bio i ljut i razočaran nakon poraza od Borca, trećeg u ABA ligi, drugog u „Topolici”.

Kao po navici, prst krivice je upro u igrače.

„Čestitam igračima Borca na zasluženoj pobjedi, očitali su lekciju kako bi trebalo da se bori za svoj klub. Po mom sjećanju, od 10 ničijih lopti, 10 je bilo njihovih. To dovoljno govori da su mnogo više željeli pobjedu nego mi. Izuzeo bih jedino Smita, koji je skakao, borio se, bacao po terenu, ostali su samo čekali”, rekao je Pavićević.

Trener Mornara je zamjerio igračima što nisu ispoštovali nijedan dogovor.

„Bila je potpuna dekoncentracija od prve sekunde. Sedam dana se pripremamo, govorimo o detaljima koga i kada branimo, kome da šta dopustimo, a šta ne. I onda dođe utakmica i ne znamo šta radimo. Problem ili što većina igrača nisu za ovaj nivo ili nisu fokusirani na posao za koji su više nego dobro plaćeni”.

Pavićević je najavio da bi uskoro moglo da dođe do promjena u ekipi.

„Poslije tri poraza nije laka situacija, u borbi smo za goli život. Propuštamo utakmice protiv lakših protivnika i nemamo mnogo vremena da čekamo nekoga da se probudi, da molimo. Neshvatljivo je da poslije četiri zvanične utakice ponavljamo iste stvari. Na mečevima u pripremnom periodu sve je bilo super, treninzi super, a onda dođu utakmice i mi ne znamo kako se zovemo. Na pripremnim utakmicama nam je teško ko davao 70 poena, imali smo agresivnost i sve, a sada smo odjednom svi u mišjoj rupi. Ako se ovako nastavi, brzo ćemo povući neki radikalan potez, da se ne bismo u posljednjim kolima borili za opstanak”, zaključio je Pavićević.

KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar