Odbojkaški savez Crne Gore čestitao jubilej Crnogorskom olimpijskom komitetu

Olimpijske, svjetske i evropske medalje sada krase crnogorsku riznicu trofeja, uz realnu nadu i razmišljanje da će ih uskoro biti još. Za sve to vrijeme, sportisti i sportski savezi imali su veliku pomoć i razumijevanje naše krovne institucije – Crnogorskog olimpijskog komiteta

Redakcija
Piše: Redakcija 293 pregleda Dodaj komentar

Predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković uputio je čestitku Dušanu Simonoviću, predsjedniku Crnogorskog olimpijskog komiteta povodom jubileja 15 godina COK-a:

“Kada nekome kažete koliko je Crna Gora mala zemlja, sa tek nešto više od pola miliona stanovnika, taj neko ni u snu ne očekuje velike rezultate ni u jednoj oblasti, a pogotovo ne u sportu.

Za proteklih 15 godina, koliko postoji Crnogorski olimpijski komitet, međutim, naši sportisti i naš sport često su sebe stavljali na pijadestal dostojan samo najvećima.

Olimpijske, svjetske i evropske medalje sada krase crnogorsku riznicu trofeja, uz realnu nadu i razmišljanje da će ih uskoro biti još. Za sve to vrijeme, sportisti i sportski savezi imali su veliku pomoć i razumijevanje naše krovne institucije – Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Svi zajedno imamo puno razloga da se ponosimo urađenim u prethodnih 15 godina, a COK ima najviše.

Zbog toga predsjedniku Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušanu Simonoviću i njegovim saradnicima od srca čestitamo veliki jubilej, želimo im još puno vrhunskih rezultata, te obećavamo da ćemo, kao i do sada, i mi biti dio njih.

Srdačno,

PREDSJEDNIK OSCG

Cvetko Pajković

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar