Luka Pavićević: Utakmicom protiv Cibone Budućnost je potvrdila rejting

Vladan
Piše: Vladan 821 pregleda Dodaj komentar
Foto: ABA liga

Budućnost Voli odigrala je najbolji meč sezone. Pred gostovanje Ciboni bili su oprezni, nadali se bilo kakvoj, a u Zagrebu su potpisali blistavu pobjedu.

Luka Pavićević, trener Budućnost Volija: “Čestitao bih igračima na odličnoj igri i pobjedi. Ovom utakmicom Budućnost je potvrdila rejting koji je imala u ABA ligi tokom cijele sezone. Prethodnih dana nije bilo lako svima i iz tog razloga igračima treba čestitati na prisebnosti i na jednoj ovakvoj odigranoj utakmici. Cibona je klub koji se trenutno nalazi u određenim problemima, ali se i „rekonstruišu”, vrijedno rade i mislim da nije bilo lako postići takav nivo igre da bi se došli do pobjede”

Aleks Marić: “Utakmica je počela čvrsto sa obje strane, ali odlučila je naša jaka odbrana, gdje smo dobijali lake poene i to se pokazalo ključnim. Pokazalo se da je odbrana naše najjače oružje”.

Trener Cibone, Slaven Rimac: “Mislim da su iskoristili svoje prednosti, prije svega s obzirom da smo tanki na nekim pozicijama. Nije lagano Žižiću i Zubcu da brane „pik en rol”. Ljudi su jednostavno pogodili sve i iskažnjavali nas. Nismo uspjeli da napravimo ozbiljniji rezultat, a za drugo poluvrijeme nemamo više energije ni rotaciju. Mislim da je to jednostavno takav trenutak i koliko god hoćemo da to bude bolje, bez kvalitetnog treninga ne može ići na bolje. Ne tražim alibi, ja sve stvari gledam kao izazov i znam da je trener najodgovorniji, ali ova situacija je splet okolnosti – igranje FIBA Kupa, puno povreda, šest ili sedam gostovanja… To je za ovu ekipu puno pehova da bi izgledalo bolje”

 

Portal Analitika

1 klik - 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar