Kuburović, Delić i Ćuk potpisali ugovore sa OK Jedinstvo Bemax (VIDEO)

Redakcija
Piše: Redakcija 318 pregleda Dodaj komentar

Strahinja Kuburović, Jovan Delić i Radoslav Ćuk, potpisali su danas ugovore sa bjelopoljskim odbojkaškim klubom Jedinstvo Bemax.

Pojačanja na pozicijama tehničara, primača i srednjeg blokera, zvanično su predstavljena na današnjoj pres konferenciji, koja je održana u hotelu „Bijela Rada“.

Sportski direktor OK Jedinstvo Bemax, Slobodan Šebek, istakao je da će u novom sastavu Jedinstvo sigurno ostvariti dobre rezultate, i da će pojačanja doprinijeti kvalitetu igre.

ok-jedinstvo-bemax-press-odbojka-slobdan-sebek

„Naš klub je protekle sezone ostvario najveći uspjeh u svojoj istoriji, to je obavezalo upravu kluba da uslove za rad podigne na najveći mogući nivo, kao i da dovede nove igrače, na pozicijama na kojima su pojačanja bila neophodna. Uz pomoć sponzora kompanije Bemax, koja je prepoznala kvalitet kluba, uspjeli smo to i da ostvarimo. Uz konsultacije sa stručnim štabom, na samom početku priprema uspjeli smo da sklopimo saradnju sa Strahinjom Kuburovićem (tehničar) i Jovanom Delićem (primač), dok je Radoslav Ćuk (srednji bloker) tek stigao prije par dana, ali siguran sam da će se brzo uklopiti u sistem i način rada“, kazao je Šebek.

Iskusni igrač iz Prijepolja, sa zapaženom internacionalnom karijerom, Strahinja Kuburović, kazao je da je zadovoljan funkcionisanjem kluba i da vjeruje da će u budućnosti biti još bolje.

ok-jedinstvo-bemax-press-odbojka-strahinja-kuburovic

„Nakon mjesec dana rada i treningu u OK Jedinstvo Bemax, mogu reći da sam zaista zadovoljan. Vjerujem da ćemo u mjesecima koji dolaze zajedničkim trudom ostvariti brojne uspjehe, osvajanje kupa ili titule prvaka Crne Gore, s obzirom na kvalietet ekipe, sigurno je moguće“.

Novi igrač bjelopoljskog odbojkaškog kluba na poziciji prijema, koji je i na spisku seniorske reprezentacije Crne Gore, Jovan Delić, pohvalio je trenere OK Jedinstvo Bemax, vjerujući da će uz njihovu pomoć moći da pariraju čak i Budvanskoj rivijeri i Budućnosti, koje vidi kao najveće rivale.

ok-jedinstvo-bemax-press-odbojka-jovan-delic

„Treneri zaista odlično obavljaju svoj dio posla, a saigrači su sjajni momci, oni su uspjeli da održe ovaj klub, tako da smo mi sada ovdje zahvaljujući njima. U svaku utakmicu ćemo ulaziti hrabro i odlučno, na terenu ćemo dati svoj maksimum, to je put ka pobjedama“, objasnio je Delić.

Treće pojačanje OK Jedinstvo Bemax, mlad, ali iskusan igrač, Radoslav Ćuk, u dresu novog kluba nastupaće narednih godinu dana.

ok-jedinstvo-bemax-press-odbojka-radoslav-cuk

„Iako sam prije destak dana stigao, uprva i igrači su me jako dobro prihvatili. Uslovi u kojima radimo su odlični, imamo dobru ekipu, popunjeni smo na svim pozicijama, a ja se nadam da ću ispuniti očekivanja“.

ok-jedinstvo-bemax-press-odbojka-pojacanja

Odbojkaški klub Jedinstvo Bemax odigraće u subotu prijateljsku utakmicu sa OK Vojvodina, sa kojim će potpisati ugovor o saradnji, kojim će biti omogućena razmjena igrača, a najveći potencijal sporazuma jeste apliciranje kod Fondova EU za sredstava, koja su usmjerena na razvoj mlađih kategorija.

Meč će se odigrati u dvorani „Nikoljac“, sa početkom u 19 časova.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar