Kladionica Meridian pokazala veliku pažnju i ljubav prema djeci!

Maraton humanosti – Sportska kladionica Meridian, sa fondacijom Budi human, su obezbijedili novogodišnje paketiće za njihove štićenike.

Sportska kladionica Meridian posjetila je 11 porodica u Danilovgradu i Podgorici i uručili najmlađima novogodišnje paketiće. Sa fondacijom Budi human, obezbijedili su i poslali paketiće i svim njihovim štićenicima.

Pokazali smo da svi zajedno, jedinstveno i složno možemo uljepšati novogodišnje praznike naših najmlađih. Možemo im uljepšati djetinjstvo i sadašnjost, ali i obezijediti kvalitetniju budućnost” – rekli su iz društveno-odgovorne kompanije Meridian.

Kompanija Meridianbet ovim gestom pokazala je veliku ljubav i pažnju prema djeci fondacije Budi human pruživši im novogodišnje paketiće, kao neizostavan poklon i razlog radovanja djeteta.

Predstavnici sportske kladionice Meridian su uručili 170 paketića djeci škole „Prvi jun” u Podgorici.

U društvu predstavnika kompanije Meridianbet bio je i član Vatrepolo reprezentacije Crne Gore – Petar Vujošević, koji je zajedno sa predstavnicima Meridiana uručio novogodišnje paketiće.

Takođe, predstavnici Meridiana su u toku prošle nedjelje posjetili i mališane u Resurnom Centru za djecu i mlade ‘’Podgorica’’, gdje su uručili 80 novogodišnjih paketića za djecu od 0-6 godina.

Radost je u darivanju! Kladionica Meridian godinama zaredom organizuju novogodišnje darivanje paketića i poručuju da humanost i pomoć drugima uvijek bude naša misija.

Povezani članci

6 komentara

  1. Nisam ni sumnjao u dobro djelo sportske kladionice Meridian .. mjesecima unazad pomazu koliko mogu i svaka im cast na tome.. Samo tako nastavite !

  2. Jos jedan dokaz da je sportska kladionica Meridian uvjek nesebicno spremna da pomogne. Svaka im cast na svu humanosti samo tako nastavite.

  3. Ne kazem ja dzabe da je Meridian najbolja sportska kladionica.. kad cak i na ove stvari misle.. svaka cast

  4. Ova kladionica Meridian me odusevljava… Prava humanitarna kladionica… Pogotova kafa vidim da djeci pomažu 💪

  5. Malo koja kladionica se sjetila malisana… Svaka vam cast… I ne zalim kada izgubim na tiket…. Samo tako nastavite

Leave a Reply

Back to top button