Još jedan ubjedljiv poraz Lovćena, Jovanović: Ne pamtim da sam ovo vidio u košarci

Dvije ubjedljive pobjede na Zlatiboru, a onda i dva ubjedljiva poraza u Osijeku – to je učinak košarkaša Lovćena u dosadašnjem dijelu sezone u ABA2 ligi.

Cetinjani su prije dva dana glatko izgubili od Heliosa (94:80), danas je bilo još ubjedljivije (87:59) u korist ekipe koju vodi Zoran Kašćelan.

Bolji je bio sarajevski Spars, pa je tim Petra Jovanovića na drugom turniru pokvario utisak koji je ostavio početkom oktobra na Zlatiboru.

Crnogorski tim je trojke šutirao 22-1.

“Dugo sam u košarci i ne pamtim da sam vidio da jedan tim ima četiri odsto uspješnosti u šutu za tri poena. Kada je tako, onda ne možete da očekujete više. Igra nam se potpuno raspala u trećoj četvrtini i čestitam Sparsu na zasluženoj pobjedi”, rekao je Jovanović.

Najefikasniji u Lovćenu je bio Marko Perović sa 13 poena, Alen Hadžibegović je postigao 11…

Spars, koji takođe ima po dva trijumfa i poraza, predvodio je Arijan Lakić (19), a istakao se i bivši plejmejker Lovćena Mašan Vrbica sa 14 pogodaka.

“Znali smo da je energija u odbrani najbitnija. Kada smo to ispoštovali, uz šut koji nas je išao, bilo je mnogo lakše igrati”, istakao je Kašćelan, bivši trener Lovćena i Podgorice.

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button