Infantino: Nema riječi koje mogu da izraze žalost

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 226 pregleda Dodaj komentar

Predsjednik Svjetske fudbalske federacije (FIFA), Đani Infantino uputio je Fudbalskom savezu Crne Gore (FSCG) telegram saučešća povodom iznenadne smrti Matije Šarkića.

Matija Šarkić je preminuo u subotu, u Budvi.

“Poštovani predsjedniče, izražavam iskreno i duboko saučešće povodom tragičnog odlaska mladog golmana, Matije Šarkića. Nema riječi koje mogu da izraze žalost koju osjećamo zbog takvog gubitka.

Tokom svoje karijere, Matija Šarkić redovno je nastupao za mlađe kategorije i seniorsku reprezentaciju Crne Gore. Mladi, perspektivni, daroviti golman, poznat po svojoj bistrini, vedroj i pozitivnoj prirodi, liderstvu i predanosti, njegova zaostavština i trag koji je ostavio na terenu i van njega, neće pasti u zaborav i bolno će nedostajati.

U ime međunarodne fudbalske zajednice, izražavam najdublje saučešće Fudbalskom savezu Crne Gore i porodici, prijateljima, saigračima i voljenima Matije Šarkića. Sa vama smo u mislima. Nadamo se da će ova sjećanja i naši izrazi podrške donijeti barem malo mira i utjehe u ovom teškom trenutku”, navodi se u telegramu Infantina.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI: ,
IZVOR: Vijesti
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar