EPCG SUPERLIGA ODBOJKAŠICA: Primorski dueli u centru pažnje

Redakcija
Piše: Redakcija 207 pregleda Dodaj komentar

Zanimljive utakmice očekuju nas naredna tri dana kada će se odigrati posljednje (deveto) kolo u ovom dijelu sezone EPCG Superlige za odbojkašice.

Gimnazijalac u petak dočekuje Moraču u sali Gimnazije u Kotoru od 19 časova, sat vremena kasnije, Luka Bar dočekuje Albatros u Sportskom cetru “Topolica” u Baru (20h). U subotu, Herceg Novi ugostiće Galeb Liko Soho Group u Sportskom centru “Igalo” u Herceg Novom od 15 časova. Budućnost volley i Akademija sastaju se u 18h u sali Medicinske škole u Podgorici. Kolo će u nedjelju zatvoriti utakmica između Mediterana i Jedinstva u Sportskom centru “Rea” u Budvi (19h).

Predstojeće utakmice 9. kola najavljuje Milorad Krunić, trener Herceg Novog:

“Što se tiče 9. kola, mislim da je to do sada najizjednačenije kolo, prepuno velikih i malih derbija. Na velike derbije mislim na utakmice između četiri prvoplasirane ekipe, a to su Luka Bar – Albators, Galeb Liko Soho Group i mi (Herceg Novi). Tu svakao očekujem neizvjestan rezultat i dobru odbojku. Sigurno da su favoriti domaćini, Luka Bar protiv Albatrosa i mi protiv Galeba, ali svakako mislim da su to najbolje utakmice koje se trenutno mogu pogledati u ženskoj odbojci Crne Gore. Utakmica Gimnazijalac – Morača, malu prednost dajem Morači, mada može biti utakmica otvorena do samog kraja. Budućnost volley – Akademija, isto jedan poprilično derbi iz sredine tabele, kao i Mediteran – Jedinstvo. Kolo za  male i velike derbije, puno neizvjesnih utakmica, pogotovo utakmice iz prve četvorke, za gušt i uživanje, jer igraju ekipe koje će odlučivati o tituli prvaka i koje će u ovom zadnjem kolu odlučiti o poretku prve četiri ekipe”, kazao je Krunić.

Raspored utakmica 9. kola EPCG Super lige odbojkašica

petak, 25. novembar 
Gimnazijalac – Morača (19h)
Luka Bar – Albatros (20h)
subota, 26. novembar 
Herceg Novi  – Galeb Liko Soho Group (15h)
Budućnost volley – Akademija (18h) 
nedjelja, 27. novembar
Mediteran – Jedinstvo (19h)
KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar