Dejan Vukčević opet najbolji u Evropi

Ognjen
Piše: Ognjen 41 pregleda Dodaj komentar
Vukčević opet na krovu Evrope, Foto: JJK Fenix

Superteškaš podgoričkog džiu-džicu kluba “Fenix”, Dejan Vukčević odbranio je titulu najboljeg borca Evrope, pošto je zlatnu medalju osvojio i na Evropskom prvenstvu u Izraelu.

Vukčević je prošple godine slavio na šampionatu Starog kontinenta u Njemačkoj, a ove sezoen do najvećeg stepenika na podijumu kategorije preko 94 kilograma došao je pobjedama nad četvoricom rivala.

Njegovim klupskim kolegama, Anđeli Vukčević i Krstu Raduloviću izmakla su odličja, pošto je Vukčević izgubila meč za bronzu u kategoriji do 70 kg, a Radulović je takođe bio peti u borbama do 94 kilograma.

Sportski direktor “Fenix -a”, Draško Trninić, nije krio zadovoljstvo rezultatima, tim prije jer su Anđela i Krsto debitovali u seniorima na najvećem takmičenju.

“Nastavili smo u Izraelu sjajan niz i tio nakon što smo u martu u grčkom Heraklionu u uzrastima kadeta i juniora osvojili tri zlatne evropske medalje. Uz Anđelu Vukčević zlatne medalje osvojili su Nikola Vulević u kategoriji do 66 kilograma i kadetkinja Ana Asanović u kategoriji preko 63 kilograma – naglasio je Trninić.

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar