Đalović: Izgledao je dobro, bio je pun elana, pričao mi je da želi još da radi, to mu je bio plan…

Radomir Đalović je bio potrešen kada je saznao za smrt svog velikog prijatelja i bivšeg trenera Zlatka Kranjčara.

Nekadašnji crnogorski reprezentativac sarađivao je sa Cicom u našem nacionalnom timu, a bili su svojevremeno u Zagrebu i iranskom Sepahanu.

– Ovo je veliki šok. Prosto ne vjerujem da ga više nema. Cico je legenda, veliki čovjek, igrač i trener. Imali smo poseban odnos. Bili smo bliski prijatelji. Ako nijesmo bili u prilici da se vidimo, čuli bismo se telefonom. Nedavno smo pili kafu u Zagrebu. Izgledao je dobro, bio je pun elana, pričao mi je da želi još da radi, to mu je bio plan. A sada ovo… Mnogo sam tužan. Saučešće njegovoj porodici – rekao je Đalović za Arenu.

Trideset osmogodišnji Bjelopoljac sjeća se trenutaka provedenih sa Kranjčarom.

Bio mi je trener u Zagrebu, tada sam imao 20 godina. Bili smo zajedno i u Iranu, kao i u reprezentaciji Crne Gore. On je poseban čovjek u mom životu. Bio je jedinstven u svakom smislu. Kao trener i čovjek. Njegova smrt je ogroman gubitak – kaže dugogodišnji internacionalac.

Đalović je imao važnu ulogu u timu ,,hrabrih sokola“ dok je Cico bio selektor.

– Cico je bio svuda omiljen. Imao je harizmu, znao je da te ubijedi da si bolji igrač nego što jesi. Svuda su ga voljeli ljudi, igrači, navijači… Svi smo tada uživali u reprezentaciji. Krasilo nas je zajedništvo, igrali smo lijepo, imali rezultate. Gdje god je radio bio je takav. Rođeni pobjednik – poručio je Đalović.

Od Kranjčara se putem društvenih mreža oprostilo više fudbalera koje je trenirao u crnogorskoj A selekciji.

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button