Branko Vujović: Kad smo kompletni, možemo parirati svakoj reprezentaciji

Branko Vujović je igrao sjajno na Evropskom prvenstvu – mladi Nikšićanin je blistao u Mađarskoj i trenutno je osmi na listi strijelaca sa 38 postignutih golova.

“Lavovi” su juče završili nastup na Evropskom prvenstvu. Tim Zorana Roganovića zauzeo je 11. mjesto, što je najbolji rezultat u istoriji crnogorskog rukometa.

“Odigrali smo koliko smo mogli. Svima su noge teške, svi su iscrpljeni, umorni, nema vremena za odmor. To nije alibi, ali nijesmo pripreme odradili kako treba. Rekao sam prije prvenstva – šta god da bude, mi ćemo pokušati da prođemo grupnu fazu. To smo ostvarili. To je bio naš cilj. Čak smo ostvarili i jednu pobjedu u drugoj fazi, možemo biti zadovoljni. Može se reći da smo bili kompletni, ali nije pravi pokazatelj kad dođu Čavor, Božović i Stevan Vujović iz karantina, ležali su pet dana, teško je to izdržati”, rekao je Branko Vujović.

“Lavovi” su danas stigli u Crnu Goru.

“Kad dođemo u Crnu Goru prvi put ćemo osjetiti koliko smo podigli euforiju što se tiče rukometa. Drago mi je zbog toga, nadam se da će dosta djece krenuti na rukomet, da ćemo proširiti kadar”, rekao je Nikšićanin.

U nedjelju je žrijeb za baraž za Svjetsko prvenstvo.

“Mislim da možemo mnogo kad smo odmorni i kompletni. Svaki igrač nam je bitan, teško je igrati kad neko nedostaje. Kad smo kompletni, mislim da možemo parirati svakoj reprezentaciji”, poručio je Branko Vujović.

Izvor
vijesti.me

Povezani članci

Leave a Reply

Pročitajte i ovaj članak:
Close
Back to top button