Bošković posle EP: Ponosni smo, prijaju pohvale

Redakcija
Piše: Redakcija 173 pregleda Dodaj komentar

Organizacija Evropskog prvenstva u odbojci za kadetkinje u Podgorici bila je odlična, a profesionalizam Odbojkaškog saveza Crne Gore na visokom nivou, rekao je glavni supervizor Evropske odbojkaške federacije, Grk Periklis Bakodimos.

Predstavnik CEV je u izvještaju naveo da je Odbojkaški savez Crne Gore sve regulative i pravila vezana za evropska prvenstva mlađih kategorija ispunio sa najvišim standardima, a posebno u vezi sa obavezama striktnih higijenskih i zdravstvenih mera, uzrokovanih pandemijom koronavirusa.

Hoteli su bili odlični i na veoma visokom nivou za takmičenje mlađih kategorija, a prevoz tokom turnira je funkcionisao bez ikakvih problema. Želimo da pohvalimo i zahvalimo Organizacionom timu prvenstva u Podgorici i profesionalnom osoblju Odbojkaškog saveza Crne Gore”, naglasio je Bakodimos.

Generalni sekretar Odbojkaškog saveza Crne Gore, Ivan Bošković, istakao je da je ponosan na organizaciju Evropskog prvenstva.

Dobili smo pohvale od svih učesnika da je ovo bilo jedno od najboljih, ako ne i najbolje organizovano Evropsko prvenstvo za mlađe kategorije. Odbojkaški savez Crne Gore se potrudio da sa svim svojim kapacitetima prvenstvo organizuje na najbolji mogući način i da se svi naši gosti osjećaju lijepo u Podgorici i Crnoj Gori, rekao je Bošković.

Komentarišući izvještaj supervizora i predsednika žirija prvenstva, Bošković je rekao da imponuje Savezu i treba da bude na ponos svima koji su dio crnogorske odbojke i sporta.

Žao nam je samo zbog činjenice da zbog trenutne situacije sa pandemijom publika nije mogla da gleda utakmice uživo, ali smo i to riješili kroz saradnju sa Sport Klubom, gdje su prenošene sve utakmice sa prvenstva. Srećni smo i zbog činjenice da nismo imali nijedan problem u vezi sa koronavirusom, iako je u Crnoj Gori trenutno najjači talas i negativni rekord kada je u pitanju pandemija pomenutog virusa”.

Bošković je naglasio da su izuzetno striktnim poštovanjem higijenskih i zdravstvenih mjera Nacionalnog koordinacionog tijela i CEV, sačuvali sve učesnike šampionata Evrope.

Veliku zahvalnost upućujem organizacionom timu prvenstva, koji su dali sve od sebe i najzaslužniji su za sve pozitivne komentare koje dobijamo iz Evrope po pitanju organizacije prvenstva. Želim da se zahvalim i odbojkaškim klubovima, sudijskoj organizaciji, volonterima i svima drugima koji su nas podržali u ovoj izuzetno zahtjevnoj organizaciji, rekao je Bošković.

Podsjećanja radi, zlatnu medalju je osvojila Rusija, srebro je pripalo Turskoj, a bronzanu medalju na šampionatu Evrope osvojila je selekcija Srbije.

KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar