Bogdan Milić potpisao za uzbekistanski Andijan

Redakcija
Piše: Redakcija 140 pregleda Dodaj komentar
Foto: FK Iskra

Bogdan Milić i Goran Milojko napustili su Iskru i karijeru nastavljaju u uzbekistanskom Andijanu.

Milić nakon pet godina napušta Iskru, dok je Milojko u Danilovgrad stigao prije pola godine iz Zete. Igrao je još za Grbalj.

“Hvala ti Bogdane za sve vrijeme provedeno u dresu Iskre. Srećno u karijeri”, napisao je klub iz Danilovgrada na Instagramu.

I Milić se na društvenim mrežama oprostio od kluba.

“Poslije skoro pet godina došlo je vrijeme da se rastajemo. Želio bih ovim putem da se zahvalim saigračima, upravi kluba, stručnom štabu i navijačima na maksimalnoj podršci i ukazanom povjerenju. Bila mi je čast i zadovoljstvo biti dio jedne ovakve ekipe, dio istorijskog uspjeha ovog kluba, koji je izborio izlazak u Evropu i predstavio Crnu Goru i grad Danilovgrad u najljepšem mogućem svjetlu. Želim vam svu sreću u nastavku prvenstva, da ove i svake naredne godine izborite jedno od prva tri mjesta”, prenio je klub poruku napadača.

Milić je ponikao i afirmisao se u Budućnosti. Sa Podgoričanima je osvojio titulu 2008. godine, a potom započeo internacionalnu karijeru. Igrao je u Holandiji, Rusiji, Češkoj i Južnoj Koreji.

Vratio se u Crnu Goru 2014. i potpisao za Rudar, gdje je proveo drugi dio sezone. Narednu (2014/2015) igrao u ekipi OFK Titograda sa kojom je osvojio Kup. Potom je opet otišao u inostranstvo i nastupao u Španiji, Maleziji i Iranu, da bi se prije pet godina vratio u Crnu Goru i potpisao za Iskru.

KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar