Bijelo Polje za vikend odbojkaški centar

"Trofej Bijelog Polja" održaće se 24-25.septembra u dvorani "Nikoljac"

Redakcija
Piše: Redakcija 173 pregleda Dodaj komentar

Za vikend, 24. i 25. septembra odigraće se turnir “Trofej Bijelog Polja” u organizaciji Odbojkaškog kluba Jedinstvo. Utakmice će se odigrati u Sportskom centru “Nikoljac”, a pored domaćina, ekipe Jedinstva na turniru će učestvovati Budućnost volley iz Podgorice, Partizan iz Beograda, kao i ekipa Novi Pazar iz istoimenog grada.

“Nakon što smo prethodnih godina organizovali regionalne turnire u mlađim kategorijama, odlučili smo da organizujemo i turnir za seniore koji će kako nama, tako i ostalim klubovima koji učestvuju poslužiti kao dobra priprema za narednu sezonu. Ljubitelji odbojke i sporta će sasvim smo sigurni uživati u dvodnevnom turniru i zanimljivim mečevima”, kazao je Slobodan Šebek direktor Jedinstva.

Turnir će biti takmičarskog karaktera igraće se po „kup sistemu“. Prvog dana u subotu, 24. septembra odigraće se polufinalne utakmice, dok će se meč za 3. mjesto  kao i finale odigrati u nedjelju, 25. septembra.

“Budućnost volley i Novi Pazar će u subotu od 16:30 časova odmjeriti snage u prvom polufinalu, nakon čega slijedi svečano otvaranje turnira. Od 19 časova u drugom polufinalu će igrati Jedinstvo i Partizan. U nedjelju će od 16:30 biti odigran meč za 3. mjesto, a finale je na programu od 19 časova“, zaključio je direktor bjelopoljskog kluba.

Trener Jedinstva Darko Prebiračević je iskazao zadovoljstvo što ove sezone ekipa koju čine mladi igrači iz Bijelog Polja, zahvaljujući angažovanosti uprave kluba ima odlične uslove za pripreme i napredak igrača.

“Imamo priliku da ugostimo renomirane klubove i sjajne ekipe, što će biti odlična provjera trenutne forme naše mlade ekipe. Klub se potrudio da turnir bude organizovan na visokom nivou, pa će uz odličnu odbojku publika uživati u pravom sportskom spektaklu”, kazao je Prebiračević.

KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar