Begović: Sportisti moraju imati neophodne uslove za napredovanje

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 291 pregleda Dodaj komentar

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, dr Marko Begović, danas je ugostio poznate crnogorske atletičare Kristinu Dubak, Slađanu Pejović i Danijela Furtulu.

Kako dr Begović navodi, sastanak je održan kako bi sportisti direktno, ne samo preko sportskih saveza, imali priliku da iskomuniciraju svoje potrebe sa nadležnom institucijom za sport, koja je u ovom konkretnom slučaju Uprava za sport i mlade.

“Na sastancima sa sportskim savezima, uvijek se trudim da inicijalnu riječ dam sportistima, da čujem njihovo razmišljanje, njihovo viđenje sporta u Crnoj Gori. Želim da čujem šta oni osjećaju i šta žele da promijene, kao i pohvale, naravno, ali iznad svega želim da čujem u čemu smo ih to kao država iznevjerili, da to nikada više ne bismo ponovili. Mislim da sam zato tu, ne samo ja već i svaki sportski radnik širom Crne Gore, da radim u njihovu korist, da njima koji grade ime Crna Gora širom planete stvorimo neophodne uslove za prosperitet i dalju borbu za našu državu”, zaključuje dr Begović.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar