Andrea Klikovac: Sigurna sam da ćemo odigrati najbolje što možemo

Vladan
Piše: Vladan 327 pregleda Dodaj komentar
Foto: Rasmus/TERKELSEN-MEDIER.DK

Jedna od rijetkih igračica na Johansonovom spisku koja je u normalnim okolnostima odradila pripreme i igrala zvanične utakmice je Andrea Klikovac. I ona je svjesna da Crna Gora, sa ovoliko problema, ne može da prijeti velikanima svjetskog rukometa.

– Dugo je prošlo od našeg posljednjeg okupljanja. Okolnosti su teške, ali smo srećne što smo opet zajedno. Ponosne smo što smo pozvane na ovakav turnir i što ćemo da igramo sa najjačim reprezentacijama. Tužne smo što nismo u najboljem sastavu, što neke zbog korone još nisu u pravoj formi, ali sam sigurna da ćemo odigrati najbolje što možemo u ovom momentu – istakao je desni bek ĆSM Bukurešta.

Crna Gora će sa Danskom i Francuskom igrati i u grupi na Evropskom prvenstvu u decembru, ali to još nije u mislima igračica.

– Ne bih još da pričam o Evropskom prvenstvu, već se koncentrišem na ove tri utakmice. Moramo da odigramo najbolje što možemo, a onda da se kasnije spremamo za EHF Euro. Nadam se da ćemo, prije svega, tada biti zdrave – poručila je Klikovac za Vijesti.

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar