ZVEZDAN MITROVIĆ PROMOTER INTERNACIONALNOG KOŠARKAŠKOG KAMPA KOLAŠIN 2017

0
628

Trener gost u prvoj smjeni Premium košarkaškog kampa Kolašin 2017, će biti naš poznati košarkaški trener Zvezdan Mitrović, koji je imao više nego sjajnu sezonu u francuskom Monaku. Ne sumnjamo da će Zvezdan imati šta da kaže polaznicima I smjene u Kolašinu, a za organizatore je velika čast da jedan takav trener bude dio sjajne priče.
Popularni Zvezdo je ove sezone uspio da osvoji kup Francuske, već drugu sezonu zaredom, treće mjesto u Ligi Šampiona, da dominantno osvoji prvo mjesto u regularnom dijelu prvenstva Francuske, ali i da potom nesrećno ispadne od Asvela.

Ove sezone je takođe proglašen za najboljeg trenera u francuskom šampionatu, a koliko ga cijene u Francuskoj, dovoljno govori činjenica da je dva puta bio trener na ol-star utakmicama.

Zvezdan Mitrovic je rođen 19 februara 1970. godine u Podgorici. Čovjek koji je kao pomoćni trener učestvovao u prvim velikim uspjesima Budućnosti posljednje decenije prošlog vijeka je ime gradio u Ukrajini, gdje je bio trener Himika (5 sezona), Krivbosbasketa (šampion lige 2009. godine), Budiveljnika (osvojen kup 2012. god) i Azovmaša, a od marta 2015. je u Monaku.
Zvezdan Mitrović je bio pomoćnik Luke Pavićevića u reprezentaciji na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, a ranije i vodio B selekciju Crne Gore na turniru u Kini.