Žurić upriličio prijem za osvajače Kupa Crne Gore (VIDEO)

0
742

Bjelopoljski odbojkaški klub “Jedinstvo Bemax” osvojio je protekle nedjelje Kup Crne Gore, što je najveći uspjeh u istoriji tog kluba, a tim povodom upriličen je svečani prijem za sjajne sportiste.

Predsjednik Opštine, Aleksandar Žurić, čestitao je odbojkašima na ostvarenoj pobjedi i istakao da će Lokalna uprava uvijek biti tu da pruži podršku sportu.

“Poslije dominacije jedne kvalitetne ekipe, koja nas je predstavljala na svjetskim takmičenjima, sada bjelopoljski klub piše nove stranice sportske istorije. Ovom pobjedom sjajni odbojkaši odužili su se na neki način za sve ono što Opština čini za sport u kontinuitetu. Bjelopoljski klub počeo je da pravi velike korake, igrači su pokazali  znanje, hrabrost i borbu, što zaslužuje svaku pohvalu”.

Osvajanje Kupa Crne Gore je nevjerovatan uspjeh za OK “Jedinstvo Bemax”, istakao je predsjednik kluba, Miloš Marić, dodajući da očekuje odlične rezultate i na evropskim takmičenjima.

“Klub je organizovan na zdravim osnovama, a sjajna atmosfera i jedinstvo igrača, doveli su do ovako značajnog pehara, vjerujem da će naši odbojkaši biti uzor svim mladim sportistima”.

Trener OK “Jedinstvo Bemax”, Darko Prebiračević, zahvalio se predsjedniku Opštine, kao i sponzorima, na ukazanom povjerenju i podršci.

“Iz godine u godinu, naši odbojkaši nižu uspjehe, prošle godine to je bilo finale Kupa i Play off-a, a pobjeda u Kupu Crne Gore je rezltat kojim se, čini mi se, ponosi cijeli grad. Hvala publici koja je bila sa nama i koja je pokazala da će nas i dalje pratiti, a mi ćemo dati sve od sebe da to opravdamo i možda napravimo i korak više”.

U znak zahvalnosti, odbojkaši “Jedinstvo Bemax”-a, uručili su predjsedniku Opštine loptu sa svojim potpisima.