Za prvi duel Crne Gore i Srbije u istoriji Meridian nudi zanimljive kvote

0
886
Foto: FSCG

Naši momci su prvi u grupi i nadamo se da će tako ostati i posle prvog duela Crne Gore sa Srbijom u istoriji, večeras  od 20:45.

Postoji nekoliko stvari koje moraju da se poklope da bi naši momci uspjeli da uzmu bod ili da pobijede u ovom duelu. Pod jedan bi naš tim morao da bude disciplinovaniji i da prođe bez crvenih kartona. Isključenja su se dešavala u nekim prethodnim mečevima, a koliko bi bilo teško pobijediti sa desetoricom na terenu svjedoči i kvota 20 na to!

Takođe,  jako je bitno da Stevan Jovetić odigra kako zna. On je apsolutno ključni igrač našeg tima i bez njegovog gola teško da možemo do pobjede. Zanimljiv duel će voditi glavni strijelci timova – Jovetić sa jedne i Aleksandar Mitrović sa druge strane. A ako naš kapiten bude bolji od napadača Fulama – pogodićeš kvotu 6.00!

U napadu Crne Gore očekuje se Stefan Mugoša, a ukoliko on postigne više golova od Mitrovića kvota je 7.50! A apsolutno idealan scenario bio bi po gol Jovetića i Mugoše po kvoti 17.00.

Bitno je i kako će naš tim početi ovaj meč, a u duelu sa Litvanijom smo vidjeli da naši ofanzivci mogu već na startu da donesu prednost. Odbrana Srbije je promjenljiva, sada igraju bez kapitena Kolarova i bekovi su im jako upitnog kvaliteta. Zbog toga se možemo nadati i golovima u prvih 15-ak minuta – na šta je kvota 15.

A još ako bi to bila dva vezana gola Sokola , sreća bi bila 5.50 puta veća…