Vukčević najavljuje težak meč, izvjestan izostanak Jovetića, Đorđevića i Bećiraja

0
549
Foto: Reprezentacija.me

Crnogorska fudbalska reprezentacija odigraće sjutra na stadionu pod Goricom prijateljski meč protiv selekcije Turske.

Crnogorski reprezentativac i igrač Brage, Nikola Vukčević, kazao je na današnjoj konferenciji da će svi u timu dati svoj maksimum kako bi ostvarili što bolji rezultat protiv Turske.

“Očekujem tešku utakmicu. Turska ima odlične igrače. U svakoj utakmici koju igramo za Crnu Goru ulazimo da pobijedimo i ostvarimo bolji rezultat. Svaki igrač mora dati maksimum.”

Stevan Jovetić neće biti u reprezentaciji za sjutrašnji meč a Vukčević smatra da je izostanak Jovetića veliki hendikep.

“Očekujem bolju igru nego na Kipru. Faliće nam Jovetić, jer reprezentacija nije ista sa njim i bez njega. Bilo je lijepih segmenata na Kipru”, kazao je Điđo Vukčević.

Pored Stevana Jovetića u reprezentaciji neće biti ni Luke Đorđevića koji je otputovao za Rusiju a upitan je i nastup Fatosa Bećiraja.

“Svi imamo motiv što igramo za Crnu Goru. Motiva nije falilo ni protiv Kipra, ali sada igramo pred našom publikom i moramo pružiti dobru partiju”, najavio je Vukčević.

Član Brage dobio je priznanje za igrača mjeseca u portugalskoj ligi što mu je svakako imponovalo i dalo još veći podsticaj da nastavi sa pružanjem dobrih partija.

“Imam dobru sezonu u Bragi. Dobio sam priznanje za igrača mjeseca i zadovoljan sam. Ova godina je krenula na bolje i nadam se da će tako biti do kraja sezone”, zaključio je Vukčević.

Prijateljski meč između Crne Gore i Turske igra se sjutra na stadionu pod Goricom sa početkom u 19 časova.