Vujovićevo Celje srušilo Flensburg!

0
632
Foto: RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO

Promjena trenera kao da je prijala rukometašima Celja koji su juče savladali aktuelnog njemačkog prvaka – Flensburg 23:20, samo tri dana nakon poraza u domaćem prvenstvu od Ribnice. Međutim Celjani su juče imali sjajnog Ferlina na golu koji je skinuo 20 lopti, naš Branko Vujović je zbog lakše povrede na terenu proveo svega desetak minuta i uspio je da postigne gol i upiše dvije asistencije. Najefikasniji su bili Malus i Razgor sa po pet golova, dok su na drugoj strani prednjačili Lauge i Glandorf sa po četiri.
PIK Seged je na mišiće slavio u Zaporožju 32:31, predvođen Šoštarićem sa osam golova, Banhidijem sa sedam, dok je Peševki kod domaćina postigao pet. U istoj grupi B Nant je savladao Skjern 35:27, a istakao se Balager sa sedam golova.
Kielce ponovo igra super rukomet predvođen sjajnim Lukom Cindrićem koji je juče imao čak 14 asistencija u trijumfu njegovog kluba u Monpeljeu 29:26. Najefikasniji je bio Aleks Dušebajev sa devet golova, Janc je zabio pet. Ričardson je kod Monpeljea pokazao najviše sa šest golova.
Elverum je lako savladao Ademar Leon 30:25, dok je Tatran upisao treći trijumf u grupi u Skoplju protiv Metalurga 29:24.