Vučević: Teško mi je da gledam mečeve od kuće, želim da sam uključen maksimalno

0
296
Foto - Beta/AP

Nikola Vučević kaže da mu je izuzetno teško što ne može da pomogne saigračima i što mečeve gleda iz kuće.

Vučević ne smije da bude ni na klupi. Doktori su mu zabranili kako ne bi slučajno došlo do nekog sudara koji bi poremetio oporavak posle operacije prsta. Zbog toga mu je vrlo teško.

“Nekada kada gledam meč pomislim kako bih volio da sam tamo jer bih možda mogao da pomognem ekipi. Teško mi je tako da gledam mečeve, jer želim da sam uključen maksimalno.” – kaže Nikola Vučević.

Ni saigračima nije lako pošto je Vučević bio jedan od boljih igrača ove sezone. Magični su dobili samo jedan meč bez našeg centra.

“Nedostaje nam puno. Vučević je ključ za naš napad jer može da dodaje i šutira. Kada imate centra koji može da radi to dvoje onda je zaista veliko i opasno oružje.” – kazao je medijima Evan Furnije, najbolji drug našeg igrača.

Vučević će u petak na snimanja koja će pokazati kako se oporavlja kost nakon operacije. Ugrađena mu je metalna pločica kako bi se ubrzalo zarastanje.

Nik se nada da će moći da putuje sa ekipom na narednu seriju gostovanja, te da će dobiti dozvolu da konačno bude makar na klupi uz ekipu.