Vranješ: Više bih volio da sam na parketu, nego što sam po ordinacijama

0
712

Mornar je pobijedio Budućnost u Podgorici sa 84:77 u prvom meču finalne serije. Za titulu su potrebne tri pobjede a večeras se u Baru igra drugi meč. Ono što je pokvarilo slavlje Barana je povreda Nemanje Vranješa.

“Ponovo sam povrijedio petu. Ista povreda kao i protiv Crvene zvezde u polufinalu plej-ofa ABA lige. Osećam veliku bol i kako sada stvari stoje sezone je gotova za mene”, rekao je Nemanja Vranješ za Sport Klub.

“Bol je i dalje tu, ali je manji u odnosu na bol koji sam osjećao poslije meča. Odmah sam počeo sa terapijama. Da li ću moći da pomognem saigračima tokom finalne serije? Ne znam. Moja želja je ogromna, ali sada je sve u rukama ljekarskog tima. Iluzorno je trošiti riječi koliko bih volio da sam na parketu, umjesto što sam u ordinacijama”, rekao je Vranješ.

“Momci su odigrali lavovski u prvom meču. Napravili smo brejk i pokazali da možemo da pariramo šampionu ABA lige. Budućnost je bila i ostala favorit, ali ćemo u svakom meču ići na pobjedu. Nije bitno da li ću ja biti u timu ili ne. Mornar ima snage da igra protiv Budućnost i bez mene. Koga nema, bez njega se i može i mora”, konstatovao je Vranješ.

Drugi meč finalne serije igra se u dvorani “Topolica” u Baru sa početkom u 18 časova.