Vladimir Gojković objavio spisak igrača za “Volvo kup”

0
889

Selektor vaterpolo reprezentacije Vladimir Gojković objavio je spisak igrača na koje računa za “Volvo kup”, turnir koji se od 10. do 12. februara održava u Budimpešti.

Gojković je odlučio da u glavni grad Mađarske povede 16 igrača, a na spisku su: Slaven Kandić, Draško Brguljan, Vlado Popadić, Dimitrije Kriještorac, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Đuro Radović, Uroš Čučković, Aleksandar Ivović, Saša Mišić, Stefan Pješivac, Bojan Banićević, Miloš Šćepanović, Aleksa Ukropina, Nikola Murišić i Blažo Mitrović.

“Mislim da su svi pozvani tokom ova tri dana odgovorili obavezama i da su shvatili da je ovo pravi momenat da traže mjesto u A reprezentaciji. Imaju šansu da se što prije dokažu kako bi izborili mjesto za Svjetsko prvenstvo u Budimpešti. Turnir će biti dobra provjera i daće pravu sliku onoga šta imamo u ovom momentu. Znamo da nas čeka dosta posla i rada, i nastavićemo u tom ritmu već na narednom okupljanju”, rekao je Gojković i dodao:

“Sa igračima koji ne idu u Mađarsku smo obavili razgovor i objasnili im da nije sve sada. Svi će dobiti priliku da se pokažu i da izbore mjesto u timu”, dodao je Gojković.

Prvi meč na turniru Crna Gora igra u petak od 19 časova kada je rival Hrvatska.

“Ajkule” u subtu (20.30) čeka okršaj sa Mađarskom, a u nedjelju (10 časova) i meč sa Slovačkom.