Vešović: Je*em vam sve, pišite da je Rijeka prva!

0
2050

Crnogorac iz redova Rijeke, Marko Vešović, upisao je sjajnu asistenciju za vodeći pogodak Gorgona u derbiju protiv Dinama na Maksimiru (1:1).  Rijeka s punim pravom može biti zadovoljna ovim rezultatom jer je zadržala šest bodova prednosti, ali Crnogorac je imao potrebu naglasiti to nakon utakmice i to u poprilično napadačkom tonu prenosi dnevno.hr.

Napišite sad da je Rijeka prva, je*em li vam sve da vam je*em. Kad je sve u redu, Rijeka nema konkurencije”, ispraznio se tako Vešović pred svlačionicom Rijeke i potom nastavio obrazlagati svoj revolt.

Mi uvijek igramo pošteno, mi smo ovaj klub pošteno prezentirali Evropi i time pošteno branili hrvatski fudbal, a ovdje je sve naopako. Sve ste vidjeli, svi ste pametni, pa nismo djeca. Između ostalog, to već svi vide i u Hrvatskoj i u Evropi. Ako neko ima planove da jedni fudbaleri unaprijed budu prvi, neka nam onda to i kažu, pa tako druge ekipe mogu igrati svoju ligu”, vrlo je nervozno odreagovao crnogorski reprezentativac a prenosi portal dnevno.hr.