Veliko interesovanje za XIV “Trofej Podgorice”

0
852

Za ovogodišnji “Trofej Podgorice” vlada veliko interesovanje.

Najjače boksersko takmičenje u Crnoj Gori održaće se ove godine u kategoriji juniora i mladih. Do sada su prijavljena 83 boksera iz devet zemalja (Crna Gora, Mađarska, Bugarska, Grčka, Italija, Francuska, Kosovo, Albanija, Srbija). Očekuju se prijave Slovenije, Hrvatske i Izraela, što bi time bilo i najjače izdanje “Trofeja Podgorice” od  samog starta ovog takmičenja.

Turnir će trajati tri dana i ljubitelji plemenite vještine imaće priliku da uživaju u kvalitetnim mečevima. Na turniru će nastupiti i desetak najtalentovanijih boksera iz Crne Gore, koji će imati priliku da osjete jake mečeve i da naš stručni štab, još jednom, vidi na kom nivou su naši bokseri u odnosu na jake međunarodne reprezentacije.

U zadnja dva održana turnira naši reprezentativci su osvojili po dvije zlatne medalje, što će ove godine biti mnogo teže ponoviti. Branilac trofeja Milovan Sekulović, ove godine će nastupiti u starijem razredu (mladi) u kategoriji do 69 kg.

Organizator se takođe pobrinuo za smještaj učesnika u hotelu “Ramada”, kako bi se gosti osjećali ugodno i sljedeće godine došli u još većem broju.

Trofej će se održati od 27. do 30. aprila.