Uspješno završen treći “Fitness camp Tara”

0
658

“Fitness camp Tara”, treći po redu završen je uspješno proteklog vikenda. “Fitness camp Montenegro” pod čijim pokroviteljstvom je u saradnji sa kampom “Grab”, realizovan ovaj projekat, kao i uz podršku “The Capital Fitness”, “Bravera Sport Vision”, “LesMills Balkan”, “Reebok”, “Suplement Store” i “Red Bull” izrazili su  zadovoljstvo prema rezultatima koji su ove godine postignuti.

Organizatori se mogu pohvaliti pozitivnim ishodom i zadovoljnim učesnicima, te s tim u vezi imaju u planu da organizuju slične aktivnosti širom Crne Gore.

Kamp je okupio učesnike iz Crne Gore i Srbije, avanturiste vedrog duha, koji su prepoznali ideju čiji je cilj promovisanje zdravih stilova života.

Instruktori zaduženi za fitnes program bili su Tina Minić i Filip Vujadinović (The Capital Fitness Center, Podgorica), kao i Jovana Knežević (Dubis Fitness, Beograd).

Na zadovoljstvo organizatora, ove godine su prezentovani treninzi vodećeg brenda u svijetu fitnesa, Les Mills.

Učesnici su imali priliku da uživaju u kombinaciji treninga i to: Cxworx, BodyCombat i Body Attack.

Interesantan dio programa činila su takmičenja (plank challenge, balans i najbolja fotografija). The Capital Fitness i Bravera Sport Vision su obezbjedili za najbolje vrijedne nagrade.

Takođe, događaj je bio upotpunjen zahvaljujući gostoprimstvu domaćina, kampa Grab, raznovrsnim aktivnostima koje nudi, ukusnoj domaćoj hrani i prijatnom osoblju.

Uz pozitivne utiske, organizatori obećavaju još sličnih aktivnosti, o čemu će zainteresovane obavještavati putem zvanične Facebook stranice  Fitness Camp Montenegro.