Ukoliko žele opstanak u regionalnoj ligi, Budvani moraju do pobjede

0
304
Foto: wpolo.me

Budvani protiv Šapca moraju da pobijede sa dva ili više golova razlike.

Budva je propustila šansu u srijedu u Šapcu da dođe do boljeg rezultata, a sada u revanšu mora da ponudi sve što ima ako želi da izbjegne ispadanje iz regionalne A1 lige.

Šapčani su na svom bazenu slavili rezultatom 10:8 i upravo je pobjeda od dva gola razlike ono što Budvani večeras (19 časova) moraju da ostvare – kako znaju i umiju.

U slučaju trijumfa domaćina sa plus dva o opstanku bi odlučivali peterci, a svaka ubjedljivija pobjeda značila bi i to da je Budva ispunila cilj…

“Situacija je ozbiljna i tako joj prilazimo, jer znamo da više nemamo prostora za grešku. U Šapcu nas je dočekala gotovo fudbalska atmosfera, što je domaćinu dalo krila, a nama odmoglo. U Budvi idemo na sve ili ništa”, rekao je bek Budve Danilo Adžić i dodao:

“Mislim da smo favoriti za opstanak, iako imamo minus iz prve utakmice. U Budvi se ove sezone malo ko naigrao, čak su se i Mladost i Jug mučili, a ključ je igra u napadu. Tu dosta osciliramo i ako budemo na visokom nivou mislim da ćemo doći do cilja. Sezona je turbulentna za sve nas u klubu, vjerujem da ćemo obezbijediti opstanak i moći da kažemo da smo ispunili primarni cilj”.