Ugovor COK-a i Bravere – “NIKE” oprema za crnogorske sportiste

0
639
Foto: Reprezentacija.me

Danas je u TC Delta City potpisan ugovor između Crnogorskog olimpijskog komiteta i kompanije Bravera d.o.o Sport Vision koja je tehnički sponzor COK-a i koja brine o sportskoj opremi naših sportista.

U susret brojnim sportskim događajima,  od kojih je prvi Mediteranske igre u Taragoni u julu ove godine pa sve do Olimpijskih igara u Tokiju 2020 godine, ovim ugovorom je definisana oprema u kojoj će naši sportisti nastupati na svim takmičenjima.

Prema potpisanom ugovoru, crnogorski sportisti će ubuduće nositi opremu brenda “NIKE”, najvećeg svjetskog sportskog brenda.

“Veliki je uspjeh COK-a što je uspio da najveći spotrski brend dovede u Crnu Goru i što je našim sportistima omogućio da na svim velikim takmičenjima pod pokroviteljstvom COK-a, imaju opremu tako renomiranog proizvođača”, rekao je predsjednik COK-a Dušan Simonović i dodao: “Hvala kompaniji ‘Bravera’ i braći Veličković na sjajnoj saradnji. Zahvaljujući njima smo u mogućnosti da potpišemo ovakav ugovor. Iskreno, malo ko je očekivao da će se tako nešto dogoditi.”

“Crna Gora ima svoj najbolji brend, a to je sport i zbog toga smo odlučili da ulažemo u crnogorski sport. Našim sportistima smo obezbijedili samo najbolje i nadamo se da će njima oprema biti sretna”, kazao je Vladimir Veličković, izvršni direktor kompanije Bravera D.O.O.

Veličković je uputio i veliku zahvalnicu predsjedniku COK-a, Dušanu Simonoviću, rekavši da bez njegovor angažmana ne bi bilo ni ove ideje a samim tim ni saradnje.

“Da na mjestu predsjednika COK-a nije Dušan Simonović ne bi bilo ni našeg angažovanja, ni ovakve ideje. Zajednički smo se vodili olimpijskim motom – brže, bolje, više – pa smo našim sportistima i obezbijedili najbolju moguću opremu. Velika je čast saradjivati sa velikim i skromnim čovjekom kao sto je Dušan Simonović. Brend  broj 1 za čovjeka broj 1”, zaključio je Veličković.