U21: Spisak mladih za prijateljski meč u Makedoniji

0
1218

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Crne Gore Mojaš Radonjić objavio je spisak igrača za prijateljsku utakmicu sa selekcijom Makedonije.

Radonjić je za duel sa Makedoncima pozvao 18 igrača – golmani: Arijanet Murić (Mančester siti, Engleska), Lazar Carević (Grbalj); odbrana: Momčilo Rašo (Rabotnički, Makedonija), Andrija Vukčević (San Fernadno, Španija), Luka Uskoković (Maribor, Slovenija), Stefan Bajić (Triestina, Italija), Janik Filipović (Verder, Njemačka), Marko Vučić (Sutjeska), Nicola Nilović (Kiazo, Švajcarska), Armin Pjetrović (Turu 1880, Njemačka); vezni red: Miomir Đuričković (Šole, Francuska), Oliver Šarkić (Fafe, Portugal), Stefan Vukčević (Zeta), Milija Golubović (Rudar); napad: Filip Kukuličić (Zeta), Boris Cmiljanić (Levante, Španija), Driton Camaj (Budućnost) i Mihailo Petrović (Ujpešt, Mađarska).

Prvo okupljanje mlade reprezentaicje u ovoj godini i šteta je što nismo imali prostora da odigramo dvije prijateljske utakmice. Zbog činjenice da ćemo igrati samo jedan meč odlučio sam se da pozovem samo 18 igrača kako bi svi dobili priliku da igraju. Želimo da provjerimo u kakvoj su formi trenutno ali i da vidimo koliko mogu igrači koji su prvi put sa nama. Ova utakmica, kao i tri meča koja ćemo odigrati u junu, poslužiće nam za formiranje selekcije i uigravanje za kvalifikacije, rekao je selektor mlade reprezentacije.

Duel Makedonije i Crne Gore igra se petak, 24. marta na glavnom terenu trening centra „Petar Miloševski“ u Skoplju sa početkom u 14.00 časova.

Prvi trening u sklopu priprema za duel u Skoplju mlada reprezentacija odradiće u ponedjeljak, 20. marta na terenu Trening kampa u 11.oo časova.