U17: Kadeti u finalu turnira u Sarajevu

0
490

Kadetska reprezentacija Crne Gore savladala je rezultatom 2:0 selekciju Sarajeva i Istočnog Sarajeve u prvom meču memorijalnog turnira “Josip Škija Katalinski”.

Naši kadeti tako su zakazali duel u finalu sa selekcijom Beograda koja je u drugom meču nakon penala savladala reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Finalni susret na programu je u nedjelju, 5. aprila u 14.00 časova na stadionu Grbavica.

Pobjedu izabranicima Borisa Miličkovića donijeli su Vukotić i Damjanović, koji su mrežu protivnika tresli u prvom dijelu susreta.

Vukotić je u devetom minutu nakon dva dupla pasa pronašao poziciju na ivici kaznenog prostora i udarcem po zemlji zatresao mrežu protivnika. Osam minuta kasnije Damjanović je iskoristio dobar pas Krstovića i rutinski savladao istrčalog protivničkog golmana.

Za našu selekciju na današnjem susretu nastupili su: Maksim Milović, Boško Rašović (Danilo Leković), Martin Prenkočević, Nikola Kumburović, Nikola Rašović, Vasilije Terzić (Mirza Hot), Ilija Vukotić (Miloš Drinčić), Miloš Zečević (Radovan Bećirović), Pavle Krstović (Rašid Kolić), Novica Čabarkapa (Aleksa Marušić), Božidar Damjanović (Anđelko Jovanović).

 

 

 

 

 

 

Analitika