U16: Spisak fudbalera za turnir u Turskoj

0
727
Foto: FSCG

Selektor mlađe kadetske fudbalske reprezentacije Crne Gore Boris Miličković objavio je danas spisak igrača koji će učestvovati na međunarodnom prijateljskom turniru „Mercedes benz Egej kup“ koji se održava u Turskoj.

Naša selekcija nastupiće u grupi B, zajedno sa vršnjacima iz Ukrajine, Slovačke i Grčke, dok će u grupi A nastupiti reprezentacije Turske, Kazahstana, Rumunije i Kosova.

Prvi meč na turniru „sokoli“ će odigrati 16. januara u Altinordu protiv selekcije Grčke, dok će samo dan kasnije u istom gradu odmjeriti snage sa vršnjacima iz Slovačke. U posljednjem kolu grupne faze turnira, koje je na programu 19. januara, izabranici Borisa Miličkovića za protivnika će imati selekciju Ukrajine.

Finale turnira, u kojem se sastaju prvoplasirane ekipe iz grupne faze, odigraće se 21. januara od 14:30 časova, dok će od 12:00 časova ekipe koje osvoje drugu pozicijiu u grupi odigrati duel za treće mjesto.

Selektor Boris Miličković za ovaj turnir pozvao je golmane: Lazar Živanović (Mladost), Petar Radulović (Budućnost); odbrana: Matija Drinčić, Andrej Pupović (Mladost), Mirko Milikić (OFK Beograd, Srbija), Abdel Osmanović, Kenan Nikočević (Budućnost), Amir Muzurović (Jedinstvo); vezni red: Veljko Radenović (Kom), Andrija Krivokapić (Mladost), Nikša Vujanović (Partizan, Srbija), Petar Vukčević (Mladost), Jovan Mirković (Sutjeska), Matija Račić (Budućnost); napad: Egzon Dinoša, Ivan Bojović (Budućnost), Ilija Vujović (Lovćen) i Ognjen Gašević (Mladost).