Večeras u Verde Complex-u Budućnost dočekuje Jedinstvo (19h)

0
211

U subotu derbijem između Budućnosti Capital Plaze i Jedinstva u Verde Complex-u (19 časova) počinje 7.kolo Prve lige Crne Gore za odbojkaše.

Budućnost je trenutno druga na tabeli sa četiri pobjede i jednim porazom, dok je Jedinstvo na trećem mjestu sa tri pobjede i dva poraza, od toga jedan upravo od Budućnosti i to kod kuće.

“Pred nama je izuzetno bitan meč, više sa psihološkog aspekta jer je pred nama dvomjesečna pauza kad je u pitanju prvenstvo i dobro bi bilo da trijumfom završimo prvi dio sezone. U prvom dijelu uspjeli smo da slavimo u Bijelom Polju sa 3:1, ali to ništa ne znači pred ovaj duel. Ekipa Jedinstva posjeduje kvalitet, rastu iz dana u dan što su pokazali i na prethodnom meču protiv ekipe Kemerova i očekujem jedan izuzetno zahtjevan meč gdje moramo biti na visini zadatka na svakom elementu ukoliko želimo na kraju da slavimo. Dobra energija sa tribina i želja i disciplina na terenu dobitna su kombinacija, a ja se nadam da ćemo mi sve to uklopiti i još jednom slaviti pobjedu“, izjavio je trener Budućnosti Capital Plaze, Balša Radulović.

Druga utakmica 7. kola odigraće se u nedelju u SC “Nikšić”, gdje će ekipa Sutjeske ugostiti ekipu Budve u 18:30 časova.