U Bijelom Polju turnir u odbojci na pijesku

0
520

Volley Ball on NetOdbojkaški savez Crne Gore uz podršku i pomoć Opštine Bijelo Polje i cjelokupne lokalne zajednice organizuje  turnir u odbojci na pijesku na glavnom gradskom trgu u Bijelom Polju, navodi se u saopštenju dostavljenom portalu Reprezentacija.me.

 

Po riječima koordinatora za odbojku na pijesku u  Odbojkaškom savezu Crne Gore, Nikole Pješčića i tehničkog delegata ovog takmičenja, ovo je prvi put da se  organizuje ovakav turnir na sjeveru naše zemlje, očekuje se izuzetno kvalitetno takmičenje uz učešće naših reprezentativaca Minića A., Šuljagić L., Vukašinović M., Dabović S., kao i aktivnih igrača odbojke na pijesku.

 

Turnir će imati međunarodni karakter jer će nastupiti ekipe iz Srbije. Mečevi se igraju u petak i subotu 9-10.08.2013.godine sa početkom u 14:00h.

 

Odbojkaški savez Crne Gore izražava svoju zahvalnost Opštini Bijelo Polje koja je prepoznala i podržala ideju o promociji i razvoju odbojke na pijesku.

 

Menadžer turnira, dugogodišnji odbojkaški radnik i entuzijasta Darko Prebiračević posebno ističe da je ovo prvi put da se turnir igra pod reflektorima i da je predviđen nagradni fond u iznosu od 1000 eura. Nadamo se da će građani Bijelog Polja dvije večeri uživati u vrhunskoj odbojci.

 

Ovo je nastavak serije otvorenih turnira i uspješne realizacije projekta  »Raširimo mrežu«   po crnogorskim plažama i gradovima u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore uz tehničku asistenciju NVU Buket Mne. Cilj projekta »Raširimo mrežu«  je stvaranje infrastrukturnih uslova za kontinuirano bavljenje odbojkom na pijesku i organizovanje turnira i prvenstava kao i medijska promocija odbojke na pijesku.