Tumbaković: Dominacija Srbije je Aleksandar Mitrović

0
2476
Foto: FSCG

SELEKTOR Crne Gore Ljubiša Tumbaković nije za početak želio da počinje detaljem iz 78. minuta kada ga je sudija Roki isključio.

“Nismo uživali u igri, a žao mi što smo u prvom poluvremenu bili loši, u drugom možda igrali i stihijski. Morali smo mnogo bolje i kvalitetnije. Falilo nam je više lopte u nogama. I meni je pala na neki način koncentracija pa su neke nefudbalske stvari uticale da napustim klupu prije vremena”, kazao je Tumbaković u svom obraćanju medijima.

Ispalo je da je Krstajić taktički iznenadio Tumbakovića.

“Pokušali smo sa nekim rješenjima koja možda do sada nisu bila viđena na našim utakmicama. Ali, neke stvari nisu bili dovedene do savršenstva.”

Još jednom o isključenju…

“Nije mi bilo ni prvi ni zadnji put. Neke odluke su bile nejasne i iritirale su i nas i goste. Mene očigledno najviše. Možda je rebalo da reagujem i grublje”, izgovorio je u svom stilu Tumbaković.

Otkrio je selektor Crne Gore i jedan tehnički detalj.

“Srbija nam je donekle “suzila teren” tokom većeg dijela meča. Uspjela je u svojim namjerama. Znali smo i prije utakmice da Milinković-Savić neće početi meč. Međutim, dominacija Srbije je Aleksandar Mitrović koji maestralno radi stvari u napadu. Kada je okrenut leđima golu je briljantan, a ono što je možda i najbolje u igri Srbije je konekcija Tadića i Mitrovića”, priznao je Tumbaković.