Trnovit je put do Evrolige

0
614
Foto: KK Budućnost Voli

Dva meča finala i koš razlika -57 je nešto nedopustivo za ekipu koja je pravljena za odbranu regionalne titule.

Jedina dobra stvar koliko god to u ovom trenutku čudno izgledalo je ta da Budućnost na krilima svojih varvara još ima šansu da preokrene seriju i odbrani pehar. Meridian je za takav ishod meča pripremio kvotu preko 2.

– Ako imamo i malo ličnog ponosa, moramo da izađemo u srijedu pametno ali sa karakterom na teren i da se borimo. Zvezda je igrala bolje dva meča, odbranila svoj teren sada je na nama da uradimo isto – kazao je nakon drugog meča Nemanja Gordić.

I poslije svega sto se dešavalo kada se pogledaju rosteri ne možemo se oteti utisku da je kvalitet na strani Budućnosti aktuelnog šampiona koji ima priliku za popravni koji bi u slučaju povoljnog ishoda bio pravi melem za rane momaka iz Njegoševog parka kao i dokaz da nisu zalutali u finale .

Meridian Vam je i ovog puta pripremio pravi košarkaški specijal iz kojeg izdvajamo dabl dabl Goge Bitadzea ili više asistencija Nemanje Gordića, sem toga kladite se na strijelce. Ako vjeruješ da će doći do preokreta i konačanog rezultat serije 2:3, imaš kvotu 12.  Meridian mjesto gdje se dešavaju najljepše stvari.