Trijumf Holanđana na bič volej turniru u Bečićima

0
511

bic volejHolandski reprezentativci, tehničar Nimir Abdel Aziz i libero Gijs Jorna, odnosno tim Sambra, pobjednici su prvog ovosezonskog bič volej turnira na crnogorskim plažama, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore u saradnji sa NVU Buket Mne-Asocijacija za razvoj i promociju turizma iz Bara.

 

Holanđani su u finalu turnira, na plaži Mister Stefan Braun u Bečićima, danas savladali Tropiko, odnosno par Vuk Medenica (korektor, bivši reprezentativac Crne Gore) – Marko Vukašinović (primač Budućnosti, bivši juniorski reprezentativac), sa 2:0.

Osim simbolične novčane nagrade, holandski par je dobio i večeru u piceriji Sambra.

 

Aziz i Jorna su prethodno u četvrtfinalu dobili takođe Medenicu i Vukašinovića 2:1, a u polufinalu su bili bolji od Big Blua, odnosno crnogorsko-srpskih reprezentativaca Marka Vujovića i Marka Ivovića sa 2:0.

 

Nakon što su poraženi u četvrtfinalu, Medenica i Vukašinovića su uspjeli u repesažu da poraze ekipu Maltezea, za koji su igrali korektor crnogorske reprezentacije Aleksandar Minić i Nikola Masoničić, sa 2:1, a onda su u polufinalu pobijedili Parmu, odnosno srpske reprezentativce, Budvanina Miloša Nikića (nekadašnjeg primača Budvanske rivijere) i Nikolu Jovovića, sa 2:1.

 

Na dvodnevnom međunarodnom turniru je, inače, učestvovalo osam parova, a prvog dana su nastup završili timovi Mister Stefan Braun (Mladen Majdak – Nemanja Dukić) i Ksoroso (Nikola Pješčić – Čedo Grabovica).

 

 

Današnji rezultati

 

Četvrtfinale

 

Sambra (Nimir Abdel Aziz – Gijs Jorna) – Tropiko (Vuk Medenica – Marko Vukašinović) 2:1

Parma (Miloš Nikić – Nikola Jovović) – Big Blu (Marko Vujović – Marko Ivović) 2:0

 

Repesaž

 

Tropiko (Vuk Medenica – Marko Vukašinović) – Maltez (Aleksandar Minić – Nikola Masoničić) 2:1

Big Blu (Marko Vujović – Marko Ivović) – Fensi (Vojin Ćaćić – Predrag Ćorluka) 2:1

 

Polufinale

 

Tropiko (Vuk Medenica – Marko Vukašinović) – Parma (Miloš Nikić – Nikola Jovović) 2:1

Sambra (Nimir Abdel Aziz – Gijs Jorna) – Big Blu (Marko Vujović – Marko Ivović) 2:0

 

Finale

Sambra (Nimir Abdel Aziz – Gijs Jorna) – Tropiko (Vuk Medenica – Marko Vukašinović) 2:0

 

 

Vijesti