Fatos Bećiraj: Sve četiri utakmice do kraja idemo na pobjedu

0
429

Reprezentativci Crne Gore nastavili su pripreme za duele sa Lihtenštajnom i Moldavijom treningom na Gradskom stadionu u Podgorici. ”Hrabri sokoli” odradili su i drugi trening na najvećoj fudbalskoj areni.

Fatos Bećiraj je u nikad boljoj formi. Pruža odlične partije, postiže golove za Dinamo Minsk, a svi očekuju da tako nastavi i u crvenom dresu.

”Nadam se da ću i u ove dvije utakmice nastaviti taj niz golova. Dobro mi je krenulo u klubu, izborili smo Ligu Evrope što je najbitnije. Sada smo ovdje, koncentrisani smo za ove dvije jako bitne utakmice.”

U prvom duelu bez golova u Lihtenštajnu, izabranici Branka Brnovića stvarali su prilike, ali lopta nije htjela u gol.

”Imali smo minimum 7-8 odličnih šansi u prvom duelu, ali nijesmo uspjeli da postignemo gol. Moramo ozbiljno shvatiti ovu utakmicu. Unaprijed dobijene utakmice su najteže. Ne bježimo od uloge favorita, ali to moramo da dokažemo od prvog minuta. U mislima nam je samo ova utakmica, kad nju odradimo onda idemo za Kišinjev po tri boda. Ako slavimo protiv Lihtenštajna sa većom razlikom onda će i samopouzdanje da poraste. Žao mi je što neće biti publike, uvijek je loše igrati pred praznim tribinama. Da dobijemo ova dva meča, pa da imaju razloga da napune tribine protiv Austrije. Što se tiče mene, očekujem da dobijem priliku, ali to je na treneru. Iako ne budem igrao meni je zadovoljstvo što sam ovdje sa ovim momcima. Igrao od starta ili samo minut, daću maksimum”, istakao je Bećiraj i kratko prokomentarisao dolazak Staniše Mandića među ”hrabre sokole”.

Nijesam imao priliku da ga vidim kako igra, ali čuo sam od igrača i ostalih da je mnogo kvalitetan. On je mlad igrač, budućnost naše reprezentacije”, kratak je bio Bećiraj, a za kraj je poručio.

”Dokle god postoje matematičke šanse, onda treba da se nadamo. Da mi slavimo u subotu, a onda ćemo da pratimo dešavanja iz Rusije. Ali, mi sve četiri utakmice do kraja idemo na pobjedu. Gledamo sebe a ne druge, pa ćemo vidjeti na kraju dokle smo dogurali.”

Sjutra će se javnosti obratiti i selektor Crne Gore Branko Brnović na konferenciji za novinare u 12 sati.

 

 

Portal Analitika