Stefan Čavor produžio ugovor sa Veclarom

0
144
Foto: Leica Akademie/Oliver Vogler

Stefan Čavor će biti igrač njemačkog Veclara do 2022. godine.Naš desni bek i jedan od najboljih igrača Bundeslige je produžio ugovor sa Veclarom na još dvije sezone, a “zeleni” su tako dobili trku sa čak i finansijski moćnijim klubovima, s obzirom da je Čavor imao jos četiri ponude da promijeni sredinu.
“Od prvog dana se u Veclaru osjećam odlično i jasno je da je pun pogodak moj dolazak u Njemačku. Imao sam još tri ponude, ali sam odlučio da produžim ugovor sa Veclarom, gdje sam se istina i afirmisao kao igrač. Ljudi u klubu su sjajni, zahvalio bih se predsjedniku Martinu Benderu na odličnoj saradnji, ali i stručnom stabu i saigračima na svemu u proteklom periodu. Nadam se da ćemo nastaviti tako i da ćemo i narednih sezona biti pravi i da će naši navijači imati razloga za zadovoljstvo. Takođe, hvala mojim menadžerima na odličnom savjetovanju, u Veclaru se zaista osjećam odlično”,kazao je Čavor za “Handball Montenegro”.
Stefan je prije dvije i po godine stigao u Veclar, a prije toga je nastupao za Čurgu, te Celje, Siudad Real i Budvansku rivijeru.