Staniša Mandić ne može da debituje za Crnu Goru prije oktobra

0
462
Foto: FSCG

Nova prilika da privoli Stanišu Mandića ukazala se Fudbalskom Savezu Srbije, pošto on zbog administracije ima minimalne šanse da dobije dozvolu od UEFA da debituje za Crnu Goru već u septembru, protiv Lihtenštajna i Moldavije.

FS Crne Gore, kako piše “Blic”, ima jako malo vremena da sredi papire do utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koji su na programu 5. i 8. septembra, i znatno veća šansa je da Mandić debituje za „sokolove” tek u oktobru.

Zbog administracije UEFA, FSS je neočekivano dobio šansu da u narednih mjesec dana ipak utiče na „zlatnog orlića” da promijeni odluku i ipak zaigra za Srbiju.

Ovu priliku Savez, na čelu sa potpredsednikom Savom Miloševićem i direktorom mlađih kategorija Mitrom Mrkelom, ne smije da propusti, već mora da učini sve što je moguće da strelac gola u finalu Mundijalita protiv Brazila ipak zaduži dres „orlova”. Naredno okupljanje crnogorske reprezentacije biće početkom oktobra, pošto će „sokolovi” posljednja dva meča kvalifikacija odigrati protiv Austrije 9. oktobra i protiv Rusije tri dana kasnije“, navodi beogradski list.