Simonović organizovao prijem za reprezentativce i rukovodstvo Ju-jitsu saveza Crne Gore

0
156
Foto: COK

Predsjednik Ju-jitsu saveza Crne Gore Ranko Vukotić, član UO JJSCG Marko Bertanjoli i reprezentativci Lidija Caković, Ljubica Nikčević, Stefan Vukotić, Andrej Kaljević, Filip Pešić, Mihailo Tešović i Sofran Ivan, bili su gosti Predsjednika Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušana Simonovića.

Povod za ovaj susret bili su sjajni rezultati ostvareni na otvorenom Prvenstvu Balkana koje je, od 13. do 15. septembra, održano u Bukureštu. Na takmičenju, koje je bilo bodovno za učešće seniora na Svetskim igrama i Svetski kup za U12,U14 i U16, učestvovalo je 1295 sportista iz 38 država, a naši reprezentativci osvojili su 5 zlatnih, 6 srebrnih i 6 bronzanih medalja.

Čestitajući sportistima i rukovodsvu Ju-jitsu saveza Crne Gore na ostvarenim rezultatima, Predsjednik COK-a uputio je pohvale i na dosadašnjem angažovanju, uloženom radu i predanosti. On je istakao da se rezultati ne ostvaruju slučajno, već je potrebno uložiti velike napore kako bi se došlo do medalje na međunarodnim takmičenjima, posebno u individualnim sportovima.

Rukovodstvo Ju-jitsu saveza Crne Gore i sportisti zahvalili su na lijepom prijemu, kao i na ukupnom odnosu Crnogorskog olimpijskog komiteta prema radu i rezultatima koje ostvaruje Ju-jitsu savez i iskazali posebno poštovanje prema podršci koju ovaj Savez ima od strane Predsjednika COK-a.

Predsjednik Ju-jitsu savez je upoznao Predsjednika COK-a sa predstojećim brojnim obavezama koje ovaj savez ima, izražavajući uvjerenje da će uspješna saradnja Crnogorskog olimpijskog komiteta i Ju-jitsu saveza Crne Gore biti nastavljena i u narednom period, na obostrano zadovoljstvo.