Šćepanović koordinator mlađih košarkaških selekcija

0
342

scepanovicProslavljeni crnogorski košarkaš Vlado Šćepanović imenovan je za koordinatora mlađih selekcija. Na sjednici Predsjedništva Košarkaškog saveza Crne Gore jednoglasno je donešena ova odluka.

 

Vlado Šćepanović će brinuti o radu sa mlađih kategorijama u klubovima i reprezentativnim selekcijama. Na sjednici Predsjedništva Košarkaškog saveza Crne Gore, jednoglasno je donešena ova odluka, pa će bivši kapiten naše reprezentacije biti profesionalno angažovan u savezu.

 

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio povjerenje Košarkaškog saveza Crne Gore i ponudu sam prihvatio sa velikim zadovoljstvom. Vjerujem da ću dati doprinos još kvalitetnijem radu sa mlađim selekcijama, kako u klubovima, tako i u okviru reprezentativnih selekcija i da ću dati doprinos u stvaranju budućih reprezentativaca – rekao je Šćepanović.

 

Bivši igrač Budućnosti, Efes Pilsena, Partizana, Skipera iz Bolonje, Panatinaikosa, PAOK-a, Granade, Mursije i Panelioniosa, će svojim iskustvom bez sumnje dati značajan doprinos kvalitetnijem radu sa generacijama koje predstavljaju budućnost crnogorske košarke.