Saša Radović ne želi više da bude dio reprezentacije Crne Gore

0
2228
FOTO: ZORAN ĐURIĆ

Aleksandar Radović, jedan od najiskusnijih crnogorskih vaterpolista, izrazio je želju da više ne igra za nacionalni tim.

Ovu informaciju otkrio je selektor Vladimir Gojković po završetku meča Svjetske lige između Crne Gore i Italije.

“Odluka Saše Radovića je da više ne igra za reprezentaciju. On je izrazio želju da ne igra, vjerovatno više neće biti u nacionalnom timu”, rekao je Gojković.

Moguće su i dodatne promjene.

“Saša Mišić još nije odlučio da li će nastaviti. Što se tiče Miloša Šćepanovića – pored klupske karijere polako ulazi u trenerske vode, pa je sada i tome posvećen. I ako preskoči jednu sezonu, on je opet tu, a i svi smo se složili da Dejan Lazović dobije više prostora, to je normalan put. Mišić? I s njim smo pričali. Puno je dao reprezentaciji, ali radi se o iskusnijim igračima i sve teže im padaju pripreme. Znaćemo brzo i Mišićevu odluku”, kazao je Gojković.

Crna Gora je večeras poslije peteraca savladala “azure” i došla do prvih bodova u kvalifikacijama za fajnl-ejt Svjetske lige.

“Osvojili smo dva boda, ali smo morali da riješimo ranije kada smo već tri i po minuta imali igrača više u vodi. Nije lako protiv Italije, koja vrhunski igra s igračem manje, znali smo to, za to smo se i spremali. Možemo da budemo zadovoljni odbranom, Lazović je bio veoma dobar”, zaključio Gojković.

U narednoj rundi Crna Gora gostuje Francuskoj, a meč je na rasporedu 11. decembra.