Šampion “upalio motore”, odbojkaši Jedinstva Bemax počeli pripreme

0
371
Foto: Darko Braič

Odbojkaši Jedinstvo Bemax, zvanično su danas na gradskom stadionu, počeli pripreme za predstojeću sezonu.

Kako su saopštili iz kluba, predstojeća godina mora biti potvrda ostvarenih rezultata tokom prošle godine, a u pred zvaničnom ciklusu najavljuju prijateljske utakmice koje će biti odigrane u Srbiji i Crnoj Gori.

,,Odlučili smo da startujemo na gradskom stadionu sa vježbama na otvorenom, a nakon izvjesnog vremena prelazimo u sportsku dvoranu kako bi nastavili pripreme. Kompanija Bemax, naš generalni sponzor i ove godine je produžila ugovor sa nama, na naše zadovoljstvo, i to predstavlja jednu veliku mogućnost da i ove godine nastavimo da dobrim rezultatima. Nastupićemo i u Ligi šampiona, što je veliki izazov za nas, i potrudićemo se da se što bolje pripremimo u svakom smislu. Protivnik je ekipa Oumonia, sa kojima ćemo se sastati 18. oktobra na Kipru, i 22. oktobra u Bijelom Polju“, kazao je za Radio Bijelo Polje trener odbojkaškog kluba Jedinstvo Bemax, Darko Prebiračević.

Prebiračević je dodao da će učiniti sve kako bi grad Bijelo Polje predstavili na najbolji način.

Darko Prebiračević Foto: Darko Braič

Generalni sponzor odbojkaškog kluba je kompanija Bemax, koja je i ove godine produžila ugovor o sponzorstvu.

“Ponovo je na okupu tim od prethodne godine, pred kojim su brojni zadaci, i izazovi. Naš cilj je da odbranimo odlične rezultate koje smo postigli tokom prošle sezone, ali smo svjesni da će biti teško. Očekuju nas obaveze i na domaćoj, i evropskoj sceni, ali se nadamo da ćemo ponovo obradovati našu publiku“, kazao je kapiten odbojkaškog kluba Jedinstvo, Vladan Rudić.

Vladan Rudić Foto: Darko Braič

Mladen Miladinović, trener odbojkaša Jedinstva kazao je da će bazičan dio priprema biti obavljen u Bijelom Polju, uz sve potrebne uslove za rad.

,,Posjedujemo sve što nam je potrebno za kvalitetan dio priprema. Mnogo je bitno da uvodni dio teče onako kako smo i planirali, da bi kasnije ekipa na taj bazični, nadogradila i tehnički dio i igru, a da rezultati budu vidljivi na kraju sezone. Pored rada na sportskom stadionu, uključićemo i rad u teretani za par dana, i nadamo se da će sve proteći u najboljem redu“, zaključio je Miladinović.

Mladen Miladinović Foto: Darko Braič

Prva ekipa trenutno broji 14 članova, a kako su najavili ove godine je i prioritet rad sa mlađim kategorijama, kako bi nakon naredne dvije godine izvršili uspješnu smjenu generacija.

Igrački kadar:
Ljubomir Popović
Stefan Bugarin
Vladan Rudić
Balša Bulatović
Strahinja Kuburović
Jovan Delić
Marko Magdelinić
Luka Bulatović
Igor Kojović
Nihad Dizdarević
Vladan Vukić
Marko Tomić
Dražen konatar
Matija Cincur
Mladen Pavićević
Blažo Đuretić

This slideshow requires JavaScript.