Sada je zvanično – Lazar Carević potpisao za Barselonu!

0
6663
FOTO: Privatna galerija
Mladi supertalentovani golman reprezentacije Crne Gore Lazar Carević karijeru nastavlja u Barseloni i zvanično je potvrđeno našem portalu!
FOTO: Privatna galerija
Doskorašnji čuvar mreže Grblja tako je ostvario jedan od najvećih transfera u crnogorskom fudbalu a sa svojih 18 godina stigao je i da se oproba u dresu Bajerna gdje je sarađivao sa Pepom Gvardiolom i trenirao sa golmanom njemačke reprezentacije Manuelom Nojerom.
FOTO: Privatna galerija
Za ovog mladog bisera na golu bilo je zainteresovano još par velikih klubova ali se Barsa ipak teško odbija.
FOTO: Privatna galerija
“Sigurno da sam presrećan potpisao sam za najveći klub na svijetu, ostvario se moj san! Sve ono što sam kao dječak kroz crnogorsku ligu doživljavao, bio mi je podstrek da ne odustajem, da se borim i da slijedim svoj put! Međutim, u fudbalu nema mjesta za nevjericu i lako zadovoljavanje da bi došao do vrata prvog tima jednog kluba kakav je Barselona. Moram da nastavim sa još boljim i jačim radom! Daću sve od sebe da dostojno predstavljam sebe i svoj klub. Veliku zahvalnost dugujem mom klubu Grbalj koji me afirmisao i stavio na gol sa samo 16 godina i time mi dao priliku da napravim korak naprijed! Pozvao bih sve mlade igrače koji su željni dokazivanja da dođu u Grbalj jer to je sigurno klub koji cijeni rad i kvalitet mladog igrača ! Zahvalio bih se stručnom štabu, trenerima koji su sa mnom radili, Popoviću, Krstajiću, Soldatoviću, Matu Djurkoviću, kao i mom individualnom treneru Ani Mučalici! Posebno, zahvalnost dugujem čovjeku koji više nije medju nama, Gogi Erakoviću. Zahvalnost dugujem i Damiru Radončiću i preporučujem svima njegovu agenciju “MONT SPORT RD” . 31.05.2017 igramo finale Kupa i nadam se da ću se peharom oprostiti od kluba i na neki način odužiti klubu! Još jednom, hvala svima koji su vjerovali u mene! Hvala familiji na beskrajnoj podršci , oni su najviše vjerovali u mene i oni će uvijek biti uz mene”, kazao je Carević za naš portal.
Prošlog mjeseca torinski “Tutosport” uvrstio je Lazara među kandidate za najboljeg mladog igrača u Evropi, a prema procjenama vrhunskih stručnjaka u pitanju je golman pred kojim je velika i blistava budućnost!