Ratko Dedić dobio novi mandat na čelu SSCG

0
299
Foto: cdm

Stonoteniski savez Crne Gore je na sjednici Skupštine, jednoglasno dao novi mandat dosadašnjem predsjedniku Ratku Dediću i usvojio novi statut organizacije.

Za Dedića je glasalo svih 23 delegata Skupštine, što je najveći stepen saglasnosti prilikom dosadašnjih izbornih procesa u Skupštini STS CG.

“Jasno je da je minuli rad na poziciji prvog čovjeka Stonoteniskog saveza Crne Gore od strane Skupštine ocijenjen najboljom ocjenom i njegov izbor, kao i činjenica da je među više pristiglih predloga bio i jedini kandidat, uvjerljivo svjedoče o dobrom radu u ovoj organizaciji. O svemu tome svjedoče bogate aktivnosti na popularizaciji i omasovljavanju ovog sporta u državi, proširivanju kapaciteta i uslova za razvoj, međunarodnoj reputaciji stečenoj ozbiljnim i profesionalnim odnosom prema organizaciji međunarodnih turnira i aktivnoj ulozi u međunarodnoj stonoteniskoj organizaciji”, saopšteno je iz Stonoteniskog saveza.

Skupština je takođe usvojila novi Statut STS CG, koji je prethodno usaglašen sa zahtjevima koje postavlja Zakon o sportu, a koji je dobio i saglasnost Ministarstva sporta i mladih.