Rakčević napustio Konstancu i mjerka ponude iz inostranstva

0
475

Višestruki šampion Rumunije – Konstanca se nalazi pred gašenjem.  Klub je još na početku protekle sezone napustilo desetak igrača, ostali su oni koji su do poslednjeg dana vjerovali da bivši učesnik Lige šampiona može stati na noge, ali ipak čelni ljudi kluba nijesu uspjeli da ostvare taj cilj, iako su samo prije mjesec dana najavljivali da će sve biti u redu.
Tako je naš Mladen Rakčević među igračima koji će biti prinuđeni da pronađu novu sredinu, ali s obzirom da je imao odličnu sezonu iza sebe vjerovatno da mu to neće biti problem. Prema našim informacijama kapiten Crne Gore na protekla dva velika takmičenja već mjerka ponude iz Rumunije, Švedske, Mađarske i Makedonije, gdje je ostavio i najupečatljiviji trag nosiće dres Vardara, a posebno Metalurga.
Pivot sa Cetinja je u Konstancu stigao protekle sezone iz grčkog AEK-a. Konstancu će napustiti i prvi trener Zvonko Šundovski, koji će biti trener Bukurešta, a prvi trening u ovom klubu će odraditi u nedelju, dok novu sredinu traži još jedan bivši igrač Lovćena Dalibor Čutura.

 

 

 

 

 

Handballme.me