Radošević sjutra protiv Zoltana Kiša

0
342

predrag radosevicCrnogorski bokser Predrag Radošević boriće se sjutra u Berlinu protiv Mađara Zoltana Kiša, saopšteno je iz njegovog štaba.

 

 

Biće to njegov povratak na ring poslije sedam mjeseci i poraza od Felika Šturma.   Biće to njegov povratak na ring poslije sedam mjeseci i poraza od Felika Šturma.

 

Poslije sedam mjeseci interkontinentalni profesionalni bokserski šampion Predrag Radošević ponovo izlazi na ring. Njegov protivnik biće borac iz Mađarske Zoltan Kiš. Meč će biti održan 14. februara u Berlinu, a predviđeno je da traje šest rundi po tri minuta“, saopšteno je iz njegovog štaba.

 

Navodi se da je Radosević poslije poraza u Dortmundu dugo liječio povredu rebra.

 

Povreda je uspješno sanirana i obavljenje pripreme u bokserskom klubu Podgorica su bile na zadovoljavajućem nivou. Radošević je potpuno spreman i ide na okršaj sa iskusnim mađarskim borcem. Pobjeda u tom meču otvara vrata Radoševiću za već najavljeni revanš protiv Šturma“.

 

Radošević je 6. jula prošle godine u Dortmundu poražen od naturalizovanog njemačkog boksera, čije je rođeno ime Adnan Ćatić, prekidom u četvrtoj rundi.

 

Radoševiću je to bio prvi poraz u 28. meču na profesionalnom ringu.

 

Kiš, koji će početkom naredne sedmice napuniti 38 godina, na profesionalnom ringu imao je 51 meč.   Ostvario je 31 pobjedu, ima i 17 poraza, dok je tri meča boksovao neriješeno.

 

Meč između Radoševića i Kiša predviđen je da traje šest rundi, a biće četvrti po programu od ukupno devet mečeva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vijesti