Radičević: Znam da dajem sve od sebe i to me čini ponosnom

0
406
Foto: IHF

Koliko je važan šraf u crnogorskoj selekciji mogli smo se uvjeriti na prethodnom Svjetskom prvenstvu.

A koliko je važna za razbijačku koncepciju Vardara o tome najbolje govore rezultati makedonskog šampiona ove sezone gdje je naša Jovanka Radičević jedna od najvažnijih karika.

Danas, u izboru portala Handball-Planet.com naša reprezentativka izabrana je za najbolju rukometašicu na poziciji desnog krila. Priznanje koje svakako daje vjetar u leđa ka još višim ciljevima a ove sezone to je svakako pehar Lige šampiona.

Foto: Vlatko Perkovski

Za naš portal Jovanka je prokomentarisala šta je to u prošloj sezoni učinilo najponosnijom i šta je sve ove godine motiviše da opstane u samom vrhu svjetskog rukometa.

“Moram da priznam da me posljednji F4 Lige šampiona učinio najponosnijom zbog svega što se tamo izdešavalo. Imali smo igru i hemiju kojom smo mogli do titule koja nam je ukradena ali upravo to je sport i to me motiviše da radim još bolje i budem još jača. Zaista, jedna sam od onih osoba koja na svakom treningu pruža maksimum i upravo to što radim čini me ponosnom na samu sebe. I posle svega zahvalna sam Bogu na tome”, izjavila je Joka za portal Reprezentacija.me.