Psihopata ugovorio revanš sa Jevtuškom: Dolazim da te ubijem i bacim tvoje tijelo u rijeku! (VIDEO)

0
452
Foto: Jelena Calasan

Najaktivniji crnogorski MMA borac Vaso “Psihopata”  Bakočević ne voli duge pauze. Sredinom marta, prvi put je ušao u oktagon u 2019. godini, pobijedivši Brazilca Ermesa Franku u Novom Sadu.

Tačno tri mjeseca kasnije, 15. juna, 29-godišnjak iz Risna će ponovo nastupati, ovog puta u Poljskoj.

U Ostrodi, gradiću na sjeveru zemlje, sudariće se sa domaćim borcem Maćejom Jevtuškom. Za Bakočevića biće to prilika za osvetu, jer je od Poljaka izgubio u oktobru 2014. godine.

“Moj prvi revanš meč nakon 56 borbi. Da mogu da odaberem jedan poraz koji želim da osvetim, bio bi upravo ovaj”, napisao je na svom Instagram profilu crnogorski borac.

“Prvi put kada smo se borili, on je bio KSW šampion do 70 kilograma, a ja sam došao kao zamjena, pijan i izvan forme. Uprkos tome, mlatio sam ga u prve dvije runde, sve dok nisam dobio udarac u jetru, pa sam ostavljen na podu da crknem kao pas.”

Nokaut koji je Bakočević doživio u prvoj borbi zaista izgleda brutalno.

“Zamislite sada što će se dogoditi kada dođem u formi, uz iskustvo koje sam kroz godine stekao, zamislite što sam sposoban da napravim tom čovjeku. Maćej je super tip i pravi šampion, ali je star i gotov. Dolazim da mu opalim posljednji metak u glavu. Nemaš šanse, zapamti da ću da te uspavam u prvoj rundi. Nema rušenja i sličnih gluposti, dolazim da te j… ubijem i bacim tvoje tijelo u j… rijeku”, zaprijetio je Bakočević rivalu.

Borba će biti organizovana pod okriljem poljske promocije FEN, u kategoriji do 70 kilograma. Bakočević u dosadašnjoj karijeri ima 38 pobjeda, 17 poraza i jedan neodlučen ishod.

Tridesetosmogodišnji Poljak upisao je 12 trijumfa uz 4 poraza.